Opening PLAYING WITH SPACE, 2015

Playing with Space is a two-part work; an animation and a painting. This work is about children and the space they inhabit and interact with while playing. The painting and the animated film were both donated to the Willemspark School in The Hague, to inspire and motivate children to use spaces freely as a place for experimentation. Playing is so important!


NEDERLANDS

De animatie Playing with Space hoort bij het schilderij Playing with Space. Dit gaat over kinderen die spelen in de ruimte, de ruimte nemen om te spelen en spelen met de ruimte. Het schilderij en de film zijn geschonken aan de Willemsparkschool in Den Haag om kinderen te inspireren en te motiveren zelf ook de ruimte te nemen voor experiment en de vrijheid om hiermee te spelen. Spelen is belangrijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *