Expositie Daniëlle Davidson en Daniëlle Lopes Cardozo in Galerie Eenhoorn bij WTS advocaten

Op 8 april 2016 opent de expositie van Daniëlle Davidson en Daniëlle Lopes Cardozo in de nieuwe Galerie Eenhoorn bij WTS advocaten. Er zal ook een schilderij worden onthuld, deze heb ik in opdracht van deze advocaten gemaakt.
WTS-Advocaten over deze expositie;
Een vroege betekenis van het woord ‘kunst’ is kunde of ambacht. Wat thans precies onder kunst verstaan moet worden is moeilijk onder woorden te brengen, maar duidelijk is dat een ambachtelijk vervaardigd object niet per definitie een kunstwerk oplevert. Kunst spreekt tot de verbeelding en doorbreekt grenzen. We worden er door verrast, geïnspireerd of het emotioneert ons. Een goede advocaat is ook meer dan een juridische ambachtsman. Zo moet een advocaat ook creatief zijn en in staat zijn om zaken in een ander perspectief te plaatsen. Om die reden willen wij ons graag laten inspireren door kunstenaars. Om die reden hebben wij Galerie Eenhoorn opgericht. Een broedplaats voor veelbelovende kunstenaars die ons verrassen met hun creatieve inzichten en artistieke vaardigheden.

De opening van Galerie Eenhoorn en de expositie van Daniëlle Davidson en Danielle Lopes Cardozo vieren wij graag met u op vrijdag 8 april om 17:00 uur 2016.

Wanneer je interesse hebt om hierbij aanwezig te zijn, dan graag aanmelden per email,  info@danielledavidson.nl 

https://wtsadvocaten.nl/page/galerie-eenhoorn/en/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *