Ledendag Orde v/d Prince, thema Vrede en Recht, Atrium, Den Haag

 

Fotografie, Eric de Vries

In Den Haag, de stad die zich nationaal en internationaal profileert onder de leuze Vrede en Recht en waar menige instelling van internationaal recht onderdak heeft gevonden, vond in het weekend van 15 en 16 oktober 2016, de Algemene Ledendag van de Orde v/d Prince plaats. Het ochtendprogramma in het Atrium heeft DAAN vastgelegd.

De sprekers waren o.a.;

Dhr. Aus Greidanus, acteur en regisseur, Mr. Piet Hein Donner, vice-voorzitter Raad van State, Prof.dr. Willem van Genugten, hoogleraar em. Internationaal recht, Universiteit Tilburg, Prof.dr. Godelieve Laureys, president van de Orde van den Prince, Dhr. Mark Verheul, head of protocol Den Haag. Zie hier voor het volledige programma.

overzicht-tekeningen-daan-ovdp-dd-2016-small

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *