Houtfestival 16 juni, performance in de Golfcontainer > Oorcontact en Daniëlle Davidson

Houtfestival 16 juni, performance in de Golfcontainer > Oorcontact en Daniëlle Davidson
 
Het Houtfestival in Haarlem heeft op zondag 16 juni 2019 de 34e editie.Dit jaar met een mooie samenwerking met het Golffestival voor de Golfcontainer! Hier zullen Oorcontact en Daniëlle Davidson op deze zondag 3 keer een performance houden, wanneer de tijden bekend zijn zal ik deze toevoegen.
Elke keer is het weer een nieuwe improvisatie. Schaalvervorming, de interactie van beeld en geluid, maken dat je in de installatie wordt meegetrokken en blijft kijken.
 
Je kan deze dag verder nog genieten van de meest verrassende en uiteenlopende optredens van lokale en internationale topartiesten. In de Haarlemmerhout zijn er optredens op vier verschillende podia met naast muziek ook dans, film, (beeldende) kunst en (kinder)theater. Het festival duurt van 12.00 tot 23.00 uur. Gratis toegankelijk.