Chaos in de orde festival, 22 november 2019 performance, expositie en collegetour

Tijdens het event Chaos in de orde van Rachel Levi in de Fabrique  in Utrecht mocht ik met Rachel Levi een performance te doen voor een hele volle zaal waarmee we het festival opende.
Daarna werd ik nog geïnterviewd door dagvoorzitter over het aanboren van creativiteit tijdens de vip lunch.  Het werk  van deze en eerdere performances was te zien in het Pop-up museum waar Roumayne Schepers met leren van kunst een toffe workshop deed. Het was een prachtige dag, met een heleboel hele toffe mensen, blij en trots dat ik hier mijn bijdrage aan heb kunnen leveren.

Er was ook een popup museum waar mijn tekeningen te zien waren. mensen een Art Based Learning Workshop konden volgen van Roumayne Schepers https://www.lerenvankunst.nl Een aanrader! 

” Via Art Based Learning zet Roumayne je denkwijze op zijn kop. Laat je verrassen door alles wat je in het museum ziet. Zo heb je nog nooit naar kunst gekeken en je zult verrast zijn welk effect dit heeft op ál je andere vraagstukken.”