DWAAL.live

een programma van Hans van der Maas en Danielle Davidson

DWAAL.LIVE NEEMT JE MEE IN EEN WERELD VAN STEEDS VERANDERDE BEELDEN EN GELUID

De performances van Hans van der Maas en Daniëlle Davidson bestaande uit een combinatie van muziek en beeldende kunst, gaan over actuele onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft.

DWAAL.live zet een sfeer neer waarbij je uitgedaagd wordt om na te denken over de routes die je neemt in je leven. Elk moment is er een keuze, zoom je in, neem je afstand. Een nieuw hoofdstuk, of komt er een laag bij?

Beiden reageren op elkaar met improvisatie en is er samenspel van ritme in beeld en geluid. Ze werken in een combinatie van fysieke materialen en klanken, uitgebreid met de mogelijkheden die de moderne techniek hen biedt. Door het gebruik van audio- en video-mixers, camera, ipad, loopstation en multi-effectpedalen wordt elke voorstelling een nieuw gesprek.

Contact

15 + 8 =

Email en telefoon

Email : info@dwaal.live

Telefoon : 0031641224515

NIEUWS van DWAAL.live

Performance Muzee opening tentoonstelling Karels koffer

Performance Muzee opening tentoonstelling Karels koffer

DWAAL.live bij Muzee De tentoonstelling 'Karels Koffer' 🧳 – Magie in Muzee opende en wij deden de openingsperformance.  Op 22 mei gaf ik bij Muzee Scheveningen deze performance met Hans van der Maas. Voor deze improvisatie gebruikte ik beelden uit de tentoonstelling en andere herinneringen van...

read more
Hoogtij 4 maart “Vertrek” bij Studio LOOS

Hoogtij 4 maart “Vertrek” bij Studio LOOS

"Vertrek" bij Studio LOOS Studio LOOS opent haar deuren tijdens Hoogtij op 4 maart. Een reis in muziek en beeld, improvisaties door kunstenaar Daniëlle Davidson en musicus Hans van der Maas. Dit zijn improvisaties van experimentele muziek op klassiek accordeon met gebruikmaking van elektronica....

read more

© DWAAL.live 2022

DWAAL.live werkt samen met stichting Prof’Acc