Schilderijen

In opdracht

zakelijk en particulier

Hoe kom je tot een Werk in opdracht?

Mijn stijl spreekt je aan

Je zoekt een schilderij of tekening en mijn werk raakt je. Maar het is er net niet in de juiste maat. Of je vindt de sfeer van het ene schilderij erg mooi, maar het kleurgebruik van het andere spreekt je meer aan. Of je wil graag dat ik een werk maak voor of over een specifieke ruimte. Graag bespreek ik met je de mogelijkheden om tot een werk te komen dat helemaal bij jou of jullie past.

specifieke wensen

Idealiter kom je in mijn atelier langs en kijken we naar andere werken om meer gevoel te krijgen voor wat je aanspreekt. We stellen je wensen vast. Liever online? Dat kan ook. Ik heb een online portfolio waar we samen door heen kunnen gaan.  

opdracht geven

Als het goed voelt en je vertrouwen hebt in het proces geef je opdracht tot een werk op maat. We leggen de condities en prijs vast. Tijdens het creatieve proces hebben we in het begin contact om af te stemmen dat de richting juist is. Daarna is het aan het creatieve proces om te komen tot een passend werk. Als je schilderij of tekening klaar is en goed afgewerkt kun je het komen ophalen of breng ik het bij je thuis.