INKTFLOW WORKSHOP voor bijeenkomsten

Om voor een brainstormsessie of  gesprek in een open modus te komen of als je een vraagstuk op een andere manier wilt benaderen kan je de inktflow workshop inzetten. In deze workshop ga je direct aan de slag met inkt. Niet praten maar doen!  Inktflow dit geeft je een andere ingang voor een gesprek. In 30 minuten zit je in een andere energie.

INKTFLOW-WORKSHOP 
Ontdek de kunstenaar in jezelf! Laat je verrassen en ontdek op een vrije manier nieuwe dingen. Tijdens de Inktflow-workshop ga je onder leiding van kunstenares Daniëlle Davidson met inkt in stappen aan de slag. Je ontdekt spelenderwijs de vrijheid die je met dit materiaal kan ervaren. Je laat je leiden door het beeld en het materiaal. Elk experiment vraagt weer om een nieuwe. Zo kom je in de flow!

Je hebt daarna een ander startpunt, waarbij je kijkt naar mogelijkheden en handelt vanuit het moment. Dit geeft de rest van de dag een totaal nieuwe energie. 

INKTFLOW Performance

Met een videomixer en live tekeningen met inkt creëert Daniëlle een performance met steeds veranderende beelden. Live zie je haar werk ontstaan. Alles wat er ter plekke gebeurt is van invloed op het werk dat zich gedurende de performance ontwikkelt. Ook de inkttekeningen die de bezoekers maken tijdens de Inktflow-workshop krijgen een prominente rol in dit werk. En gaan een interactie met de ruimte en de bezoekers aan.

aanvullend aanbod

De onderstaande workshops zijn te boeken los of in combinatie met de inktflow workshop en performance. 

 

Inktflow en Opstellingen

Stokt de flow steeds in je organisatie? Met inkt en organisatieopstellingen  kijken en ervaren we welke belemmeringen er zijn in de onderstroom en hoe we weer beweging kunnen brengen. Door Daniëlle Davidson en Sylvie Vermeulen.

INKTFLOW & MOVES WORKSHOP

Wil jij zelf in beweging komen? Reageren op de bewegingen van beeld, geluid en op elkaar in combinatie met het ritme van de inktflow performance of workshop. Door Daniëlle Davidson en Timara Zuijdwijk.

FLOWING DRESS WORKSHOP

Ervaar in een workshop hoe kleding van invloed is op je persoonlijke performance en de verbinding met elkaar. Door Henriette Visser.

Naast maatwerk zijn deze performances te boeken

Sommige performances zijn te mooi om eenmalig uit te voeren. De volgende performances zijn -hoewel nooit hetzelfde en altijd geïmproviseerd- te boeken voor festivals, musea en evenementen.

 

 

Vind je eigen expeditie

 De sneeuw kraakt onder mijn schoenen. Ik zet m’n pickel stevig neer en volg de graad verder. Ik ben bijna bij de top. En dan gaat het mis.

Door een ongeluk kan ik niet meer op hoog niveau klimmen. Dat betekende een stevige heroriëntatie. Hoe nu verder? Hoe ‘klim ik verder’? De hyperfocus en strakke voorbereiding die het klimmen vraagt, breng ik nu in mijn performances in. En via mijn persoonlijke verhaal neem ik je mee op expeditie en leer je in 5 stappen hoe je de uitdaging met jezelf aangaat op weg naar de top.

Deze performance is te boeken. Meer info

Een geweldig inspirerende ervaring deze expeditie.

Een geweldig inspirerende ervaring deze expeditie. Mooi hoe je de verbinding ontdekte tussen klimmen en performen.
En doordat je de route ertussen, zo eerlijk – inclusief de rauwe randjes – wilde delen, kan je er veel uit mee nemen en durf je op eigen expeditie te gaan.
En dan de combi met de prachtige projecties met de verf die je continu in beweging houdt; zo enorm beeldend je verhaal ondersteunen en toch ook ruimte voor eigen verbeelding laten.
Kortom; een veelomvattende ervaring. Die gewoon vraagt om nog door veel meer mensen te mogen worden beleefd!!” 

Paradijsvogel

Rachel Levi (expert in creativiteit en innovatie) en ik ontwikkelden samen wat we denken dat de perfecte verrassende opening is voor je zakelijke evenement.

Via verwondering, verbeeldingskracht en verhalen schudden we de zaal op een speelse manier wakker. Opvattingen worden doorbroken. Als we wíllen stoppen met denken in hokjes, regels, protocollen, kunnen we dat. Met onze verbeeldingskracht kunnen we de weg vrijmaken voor vernieuwing. Deze performance is te boeken, Meer info

 

ervaringen, vindt je eigen expeditie,

‘Jouw verhaal is prachtig en spreekt zo ontzettend de verbeelding. Dat was gisteren hoorbaar, zichtbaar en voelbaar. Dankjewel voor je voor deze mooie en inspirerende expeditie. Ik kijk uit naar volgende touwlengtes. 😊💫’

H.V.

‘Wat zag het er waanzinnig uit! Ik geniet van jouw groei als spreker en kijk uit naar meer!’

R.L.

‘Je hebt een mooi, bijzonder en aangrijpend verhaal. De opdrachten die je tijdens deze activiteit meegaf waren een mooie bron van reflectie in intuïtief werken met wasco en potlood…! <voor het eerst voor mij> 😍

E.G.

Opdrachtgevers