DANIëlle Davidson

Kunstverhuur

Schilderijen. Tekeningen.

KUNST VERHUUR 

Vanuit het atelier in Den Haag bied ik een huurkoop-regeling voor bedrijven en particulieren. De ingelegde huur spaar je op als kooptegoed. Tussendoor kun je ook nog eens omwisselen en is het werk in 2,5 jaar je eigendom. Je eigen kunstcollectie groeit zo (bijna:)) ongemerkt. Het huren met kooptegoed van een kunstwerk uit de collectie is al mogelijk vanaf 5,- per maand.

Hoe kun je dit organiseren?

In de webshop hieronder kan je een werk uitzoeken. Desgewenst kan ik het werk voor je reserveren. Vervolgens neem je contact op en ontvang je een overeenkomst. Je kan het werk in mijn atelier ophalen of we regelen het anderszins. Je kunt natuurlijk ook eerst het werk van je keuze in het atelier zien.

WEBSHOP 

Via deze website kan je een schilderij aankopen. Een werk huren is ook mogelijk, dan wordt het geleidelijk je eigendom en kan je wisselen. Deze webshop is in aanbouw, je kan hier de komende tijd steeds meer werk verwachten. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan het atelier op de Kazernestraat 98, Den Haag.  

Product Categories

Winkelmand