INKTFLOW PERFORMANCE TIJDENS

NACHT VAN DE FILOSOFIE LEEWARDEN

Nacht van de Filosofie 2024

Thema: chaos

Op zaterdag 20 april staat de Nacht van de Filosofie in het teken van ‘chaos’. Een festival boordevol talks, theater, colleges en interviews. Filosofeer mee. Over alledaagse vragen en filosofische kwesties. Omdat het leuk is om je blik te verruimen en je geest op te scherpen. Filosofen, wetenschappers, kunstenaars en theatermakers dagen je uit.  

Beleef de Nacht en omarm de chaos!

Met onder andere gasten als Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keijzers), Elke Wiss, Marjan Slob, Bas Haring, Joep Dohmen, Douwe Dijkstra, Illustere Figuren, Hoge Woorden en workshops van Daniëlle Davidson, Lisa Doeland en Friso Timmenga.

Inktflow performance door Danielle Davidson

Met een videomixer en live tekeningen met inkt creëert Daniëlle een performance met steeds veranderende beelden. Live zie je haar werk ontstaan. Alles wat er ter plekke gebeurt is van invloed op het werk dat zich gedurende de avond ontwikkelt. Ook de inkttekeningen die de bezoekers maken tijdens de Inktflow-workshop krijgen een prominente rol in dit werk. En gaan een interactie met de ruimte en de bezoekers aan.

Inktflow-workshop door Daniëlle Davidson

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Laat je verrassen en ontdek op een vrije manier nieuwe dingen. Tijdens de Inktflow-workshop ga je onder leiding van kunstenares Daniëlle Davidson met inkt in stappen aan de slag. Je ontdekt spelenderwijs de vrijheid die je met dit materiaal kan ervaren. Je laat je leiden door het beeld en het materiaal. Elk experiment vraagt weer om een nieuwe. Zo kom je in de flow!

INformatie

  • Nacht van de Filosofie
  • zaterdag 20 april 2024
  • Blokhuispoort Leeuwarden