DWAAL.live

een programma van Hans van der Maas en Danielle Davidson

DWAAL.LIVE NEEMT JE MEE IN EEN WERELD VAN STEEDS VERANDERDE BEELDEN EN GELUID

DWAAL.live, een combinatie van muziek en beeldende kunst zet een sfeer neer waarbij je uitgedaagd wordt om na te denken over de routes die je neemt in je leven. Elk moment is er een keuze, zoom je in, neem je afstand. Een nieuw hoofdstuk, of komt er een laag bij?

Beiden improviseren binnen kaders die geschept zijn. Er is een samenspel van ritme in beeld en geluid. Ze werken in een combinatie van fysieke verf en klank en de mogelijkheden die de techniek hen biedt.  van audio en video-mixers tot multi- effectpedalen. Elke voorstelling is een nieuw gesprek.

Daniëlle reageert en initieert op de muziek van Hans met kleur en tekening op papier of iPad, en vice versa reageert Hans met geïmproviseerde muziek weer op wat hij ziet ontstaan. Voor het publiek is deze interactie goed zichtbaar vanuit de live-setting. Met behulp van een video-mixer zijn de geprojecteerde digitale en getekende beelden direct met elkaar te vermengen. Daardoor ontstaat een interessant en divers gesprek in ritme, beeld en muziek.

 

NIEUWS van DWAAL.live

Performance Muzee opening tentoonstelling Karels koffer

Performance Muzee opening tentoonstelling Karels koffer

DWAAL.live bij Muzee De tentoonstelling 'Karels Koffer' 🧳 – Magie in Muzee opende en wij deden de openingsperformance.  Op 22 mei gaf ik bij Muzee Scheveningen deze performance met Hans van der Maas. Voor deze improvisatie gebruikte ik beelden uit de tentoonstelling en andere herinneringen van...

read more
Hoogtij 4 maart “Vertrek” bij Studio LOOS

Hoogtij 4 maart “Vertrek” bij Studio LOOS

"Vertrek" bij Studio LOOS Studio LOOS opent haar deuren tijdens Hoogtij op 4 maart. Een reis in muziek en beeld, improvisaties door kunstenaar Daniëlle Davidson en musicus Hans van der Maas. Dit zijn improvisaties van experimentele muziek op klassiek accordeon met gebruikmaking van elektronica....

read more