Referenties

 

 

 

“Daniëlle is een waanzinnige kunstenaar. Live, op muziek zuigt ze mensen met haar schilderingen mee in een verhaal.
We boekten Daniëlle voor de opening van Chaos in de Orde in 2019. Een groot werkfestival voor organisatievernieuwers.

Tijdens de opening op muziek, vertelde ik een verhaal, dat dankzij de geïmproviseerde kunst van Daniëlle tot leven kwam. Op grote videoschermen konden mensen zien hoe met verf, krijt en water steeds nieuwe beelden ontstonden. Naar aanleiding van dit succesvolle optreden besloten we samen er een boekje van te maken. De samenwerking met Danielle is ontspannen. Je kunt haar met een gerust hart boeken voor mooie live performances in grote settings. Haar werk is daar bij uitstek geschikt voor.”

Rachel Levi
Huis van Verbeelding

“Be-Min’ heeft in 2017 de Gouden C gewonnen, mede door de samenwerking en inbreng van Daniëlle.

Ik heb haar samenwerking als zeer prettig ervaren mede door haar warme integere persoonlijkheid in combinatie met haar professionele talent en aanpak. Daarnaast een doorzetter met een positieve instelling wat super fijn is als je in je project grenzen opzoekt of tegenkomt.”

Esmeralda Detmers, theatermaker

“Een aantal jaren geleden maakte Daniëlle in opdracht het schilderij, De Eenhoorn Samen, voor ons. Het is een prachtig expressief werk geworden dat de kernwaarden van ons advocatenkantoor symboliseert. We genieten er nog dagelijks van!”

Bruno Tiddeman

WTS Advocaten

“Als Jeugd en Werkgelegenheid (ontwikkelings) project hadden we een internationale meeting waarin we wilde terugblikken op de afgelopen 3 jaar, geïnspireerd wilde raken door nieuwe ideeën en vooruit wilde blikken naar 2058.

In plaats van rapporteurs wilden we beeld materiaal. En zo gingen we de uitdaging aan met Daniëlle. Ze zou alle workshops en ook de gezamenlijke sessies uittekenen. Het resultaat is overweldigend. Het is fantastisch hoe Danielle luistert naar de deelnemers en hun ideeën, terwijl ze luistert, weet vast te leggen in kleurrijke en sprekende beelden. Het rapport is de verzameling van al haar tekeningen, die nu al gebruikt worden ter illustratie van uitnodigen en aankondigingen in het nieuwe jaar van het project. Danielle’s kwaliteiten zijn echt een toegevoegde waarde aan, denk ik, wat voor bijeenkomst dan ook. Komt nog bij dat ze een fijn persoon is.”

Mirjam Horstmeier, Oxfam Novib

“Samenwerken met Daniëlle gaat in een vrolijke stroom van mogelijkheden en ideeën, die daarna praktisch en snel worden uitgevoerd.

Een lichte en creatieve samenwerking waar ik met veel plezier op terugkijk.”

Sandra Burggraaf
Oprichter van Stichting Vrolijk Werk

“Danielle combineert haar artistieke gave met de kunst en moeite om écht in een organisatie te kruipen. Door deze zeldzame combinatie wist ze ons bedrijf op een inspirerende, verrassende én bruikbare manier verbeelden. Een tekensessie van Danielle kan ik ieder professioneel bedrijf aanraden!”

Lars van der Meulen
Aveco de Bondt, Primum 

“Danielle heeft in korte tijd de uitdaging verbeeld die wij hebben bij de evaluatie van het klimaatbeleid. Het is een mooie tekening geworden, waarmee we met betrokken departementen in gesprek gaan over de nadere uitwerking daarvan. Danielle luistert goed, weet begrippen snel om te zetten naar beeld en haar tekeningen bieden inspiratie om buiten de kaders te denken.”

K. Hermans
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

“De samenwerking verliep vlekkeloos en het eindresultaat mag er wezen! Onze ledenenquête is super verbeeld in een mooi verhaal! Zo is het voor alle leden in een overzicht duidelijk wat er speelt.”

Sebastiaan Brons en Marianne Davidson
NEPROM New Gen

Ze zijn prachtig geworden! Het werkt heel goed, alleen al door naar de tekeningen te kijken komt de hele bijeenkomst van maandagochtend weer aan me voorbij. Het is echt heel gaaf geworden, mooi hoe je wat er gezegd werd versterkt door beeldassociaties die heel treffend zijn (de radartjes, wegen, pijlen en andere figuren die het beeld aan elkaar knopen). Ik zag ook rechtsboven de inbreng van onze studie flexwonen terugkomen.

Harald Mooi
TU Delft, Bouwkunde

“Woorden kracht bij zetten is een kunst die Danielle verstaat. De animatievideo die zij heeft gemaakt om het verhaal van IVRM Reputatie te verbeelden houdt niet alleen de aandacht vast, onze boodschap landt ook beter. En dat is waar wij als communicatieprofessionals altijd naar streven. De creatieve vertaling van onze visie op reputatie door Danielle is verfrissend en verrassend.”

Irene van As
IVRM