Referenties

 

 

 

Space for thought 200×160 cm, egg tempera on linen

“What immediately attracted us to Danielle’s art is her ability to convey a sense of space with a balanced combination of built and empty areas; the powerful and bold strokes highlight the colors, made from natural and raw materials, which is something very unique to Danielle’s art; the painting’s title is “Space for Thought” which perfectly summarizes its essence and meaning.”

Anna Fantoni

“Daniëlle verwerkt (live) allerlei impulsen tot 1 geheel – dat is ongelooflijk knap! Daarnaast blijft ze zichzelf ontplooien, onderzoekt ze verschillende media en gaat ze interessante samenwerkingen aan. Bovenal is Daniëlle een fijn persoon.”

Nathalie Beijersbergen

“Daniëlle is een waanzinnige kunstenaar. Live, op muziek zuigt ze mensen met haar schilderingen mee in een verhaal.
We boekten Daniëlle voor de opening van Chaos in de Orde in 2019. Een groot werkfestival voor organisatievernieuwers.

Tijdens de opening op muziek, vertelde ik een verhaal, dat dankzij de geïmproviseerde kunst van Daniëlle tot leven kwam. Op grote videoschermen konden mensen zien hoe met verf, krijt en water steeds nieuwe beelden ontstonden. Naar aanleiding van dit succesvolle optreden besloten we samen er een boekje van te maken. De samenwerking met Danielle is ontspannen. Je kunt haar met een gerust hart boeken voor mooie live performances in grote settings. Haar werk is daar bij uitstek geschikt voor.”

Rachel Levi
Huis van Verbeelding

“Be-Min’ heeft in 2017 de Gouden C gewonnen, mede door de samenwerking en inbreng van Daniëlle.

Ik heb haar samenwerking als zeer prettig ervaren mede door haar warme integere persoonlijkheid in combinatie met haar professionele talent en aanpak. Daarnaast een doorzetter met een positieve instelling wat super fijn is als je in je project grenzen opzoekt of tegenkomt.”

Esmeralda Detmers, theatermaker

Passerende vrouw 40 x 40 cm 2016

“Ik heb twee schilderijen van Daniëlle gekocht, en omdat ik op het moment van aankoop nog niet wist of ze wel een goede plek in mijn huis konden krijgen waar ze goed tot hun recht zouden komen, was het fijn om ze eerst een tijd te kunnen huren in plaats van ze direct volledig te kopen. Inmiddels zijn ze wel een vast onderdeel van het interieur geworden en mag ik ze mijn eigendom noemen.

Wat ik mooi vind aan de schilderijen van Daniëlle is het kleurgebruik en de balans tussen abstract en figuratief in ieder werk. Ook is het bijzonder hoe haar techniek van vrij grove en intuïtief neergezette halen en streken resulteert in een uitgebalanceerde compositie en een totaalbeeld dat volledig uitgekiend lijkt.”

Maarten Wesselius

Silodam 160 x 110 cm Acryl en Olie op doek, 2008

“Twee van onze schilderijen van Daniëlle zijn aan havens gerelateerd. Ze zijn vol spanning en er is altijd iets anders in te zien. Wij vinden ze prachtig. Daarbij staan ze goed in ons interieur.

Het andere schilderij is vol oranje sfeer. Om vrolijk van te worden.”

Irene en Bert Stienstra

“Een aantal jaren geleden maakte Daniëlle in opdracht het schilderij, De Eenhoorn Samen, voor ons. Het is een prachtig expressief werk geworden dat de kernwaarden van ons advocatenkantoor symboliseert. We genieten er nog dagelijks van!”

Bruno Tiddeman

WTS Advocaten

Ruimte 120 x 100 cm, acryl en olie op doek, 2015

“Wij zijn blij met het kunstwerk Ruimte. De kleuren passen mooi in ons nieuwe interieur. Het abstracte ontwerp spreekt ons aan, je kunt er naar blijven kijken en steeds nieuwe dingen in zien.

We hebben gekozen voor huurkoop vanwege de mogelijkheid om van kunstwerk te wisselen. Maar dat bleek niet nodig want we zijn er tevreden over.”

Krista en Marcel Langeland