ART LEASE / SALE

Je kan hier een kunstwerk zoeken voor in je bedrijfsruimte of woning, ook art lease is een optie.

Heb je zin in iets nieuws, je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan de Kazernestraat 98 te Den Haag. Een afspraak kan je maken per mail, info@danielledavidson.nl , telefoon, 0641224515 of middels het contactformulier

 

ART LEASE

Richt je ruimte stijlvol in met kunst. Wil je eens wat anders, omdat je erop bent uitgekeken, dan ruil je het gewoon om! Je kan zelf bepalen hoelang je een kunstwerk  wilt hebben na de minimale periode. Het maandbedrag spaar je, zodat je in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor het favoriete kunstwerk je eigendom wordt. De minimale huurperiode is 6 maanden. Het standaard uitgangspunt voor de huurprijs is 3% van de verkoopprijs, zo is het werk na 2,5 jaar huren je eigendom. (Bij een hoge aankoopprijs kunnen we hier in overleg van afwijken.) Uiteraard kan je ook direct iets aankopen.

Kunstverhuur Daniëlle Davidson

Sinds enige tijd is het mogelijk schilderijen van Daniëlle Davidson te huren. (voor bedrijven en particulieren) 

Dit heeft een aantal voordelen:

  • Je hoeft niet in 1 keer de vraagprijs van het schilderij te betalen. 
  • Huur een werk voor minimaal 6 maanden.
  • Spaar met je huur automatisch voor de aanschaf van het werk.
  • Het huren kan al vanaf 5 euro per maand (bijvoorbeeld voor een tekening)
  • Een klein schilderij huur je vanaf 9 euro per maand en voor een groter werk (bijvoorbeeld 100 x 100 cm) betaal je 30 euro per maand.
  • Na 2,5 jaar huren is het werk van jou. 
  • Zonder inschrijfkosten schrijf je je in d.m.v. het huurcontract. In het huurcontract staat dat u akkoord gaat met het automatisch overmaken van het maandelijkse huurbedrag.
  • Wil je toch na een aantal maanden iets anders aan de muur? Dat kan, het huurbedrag blijft staan en gaat over op het andere schilderij in dezelfde prijsklasse.
  • Wil je na een tijd het schilderij toch helemaal afbetalen, dan wordt het huurbedrag (als spaarbedrag) van de totale prijs afgetrokken.
  • Wil je de eigenaar worden van het schilderij zonder een groot bedrag uit te geven, huur je iedere maand door, en op een bepaald moment laat ik je weten, dat het schilderij je eigendom is!

Er bestaat een minimale huurtermijn van 6  maanden.

√  Voor het verstrijken van de huurtermijn, neem ik contact met je op om te informeren of je de huur wilt verlengen of de collectie wilt veranderen.

√  Wil je een huurovereenkomst op maat? Of wil je dat ik in opdracht schilderijen voor je maak? Bel of mail dan even voor een afspraak en leg me je vraag voor.

De verhuurvoorwaarden kan je hier vinden.

ART SALE

Via deze website kan je een schilderij aankopen. Het schilderij kan je komen ophalen aan de Kazernestraat 98, te Den Haag. Verzenden kan in overleg. Om een schilderij eerst live te bekijken in het atelier, neem dan contact op!