‘Een geweldig inspirerende ervaring deze expeditie.

Mooi hoe je de verbinding ontdekte tussen klimmen en performen.
En doordat je de route ertussen, zo eerlijk – inclusief de rauwe randjes – wilde delen, kan je er veel uit mee nemen en durf je op eigen expeditie te gaan.
En dan de combi met de prachtige projecties met de verf die je continu in beweging houdt; zo enorm beeldend je verhaal ondersteunen en toch ook ruimte voor eigen verbeelding laten.
Kortom; een veelomvattende ervaring. Die gewoon vraagt om nog door veel meer mensen te mogen worden beleefd!!” 

T.W. 

Vind je eigen expeditie

De sneeuw kraakt onder mijn schoenen. Ik zet m’n pickel stevig neer en volg de graad verder. Ik ben bijna bij de top. En dan gaat het mis.

Door een ongeluk kan ik niet meer op hoog niveau klimmen. Dat betekende een stevige heroriëntatie. Hoe nu verder? Hoe ‘klim ik verder’? De hyperfocus en strakke voorbereiding die het klimmen vraagt, breng ik nu in mijn performances in. En via mijn persoonlijke verhaal neem ik je mee op expeditie en leer je in 5 stappen hoe je de uitdaging met jezelf aangaat op weg naar de top. Je gaat niet alleen kijken en luisteren maar ook echt zelf aan de slag. 

Hoe houd je de verbinding met jezelf tijdens jouw klim?
Maak je gebruik van ankerpunten?
En blijf je bij je eigen kracht?

Ook voor mij blijft dit een uitdaging. Want soms is het makkelijker om je te verhouden tot alles op een berg dan in het dagelijks werkende leven en als moeder van drie kinderen. 😀

Met prachtige muziek van Rob van Berlo. 

Deze performance is nu te boeken. En op maat beschikbaar. Hij kan varieren van 20 minuten tot een uur. Als je een uur boekt ga je ook echt zelf stappen zetten. De groepsgrootte is flexibel. Het kan in een kleine setting ook voor een groot publiek.  Leuk als je contact op neem, dan bespreek ik graag met je de mogelijkheden. 

‘Heb genoten van jouw performance samen met je dochter Eline en Joel Willems. En als spreker: je hebt een mooi, bijzonder en aangrijpend verhaal. De opdrachten die je tijdens deze activiteit meegaf waren een mooie bron van reflectie in intuïtief werken met wasco en potlood…! <voor het eerst voor mij> 😍

E.G.

‘Wat zag het er ook waanzinnig uit! Ik geniet van jouw groei als spreker en kijk uit naar meer!’

R.L.

‘Jouw verhaal is prachtig en spreekt zo ontzettend de verbeelding. Dat was gisteren hoorbaar, zichtbaar en voelbaar. Dankjewel voor je voor deze mooie en inspirerende expeditie. Ik kijk uit naar volgende touwlengtes. 😊💫’

H.V.

Opdrachtgevers