Waterstromen / Waterflows

Geïnspireerd door de verschillende verschijningsvormen van water is er iedere 30 minuten een performance in beeld, geluid, beweging, inkt en water.

Daniëlle Davidson, Timara Zuijdwijk en Henriette Visser.

…………………………………………………………………………..

Beeldend kunstenaar Daniëlle Davidson en Timara Zuijdwijk bewegend in een jurk van modeontwerper Henriette Visser nemen je mee in een live performance geïnspireerd door de veelheid van vormen van water.

Iedere 30 minuten is er een performance in beeld, geluid, beweging, inkt en water. Elk element is relevant en brengt een reactie teweeg, samen verbeelden ze een verhaal.

Van ijs tot smeltwater, sijpelend water, stilstaand water, stromend water, borrelend kokend water, waterdamp. Water kolkt, stroomt, kabbelt, sijpelt, druppelt, lijkt soms stil te staan en is toch altijd in beweging.

Onder invloed van de maan ontstaat eb en vloed in het water van de zeeën. Regenbuien brengen soms veel te veel water, soms veel te weinig.

Water kan overweldigend en verwoestend zijn, diepe indruk maken. Het kan ook lieflijk kietelen, reinigen, dorst lessen. Waar water is kan leven ontstaan. Water zoekt altijd de makkelijkste weg, stroomt daar waar het naartoe kan of we willen of niet.

Water stroomt ook in ons. Op vrijdag 8 maart hebben we aandacht het vrouwelijke element in ieder van ons, vrouw, man mens.

Hoe verbind jij je met het vrouwelijke in jezelf?

Waar stroomt het in jou?

 

INformatie

HOOGTIJ 8 maart van 19:00 uur – 23:00 uur

Locatie Corneroh, Kazernestraat 106, Den Haag

Voor meer informatie over de route,  https://www.hoogtij.net/

Informatie over Corneroh,  www.corneroh.nl