ARTSHOP

Op deze webpagina kan je een schilderij of tekening uitzoeken.

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan het atelier op de Kazernestraat 98A, Den Haag.

Nog ter aanvulling, huren is ook mogelijk. (De ingelegde huur is je spaartegoed en dan is het werk in 2,5 jaar van jou.) Desgewenst  kan je ook nog eens omwisselen.

De paradijsvogel

Deze uitgave van de paradijsvogel kan je ook hier bestellen.

Kunstverkoop & -verhuur

Via deze webpagina kan je een schilderij aankopen. Daarnaast is huren mogelijk, je ingelegde huur is je spaartegoed. Dat kan je ook nog eens omwisselen. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan het atelier op de Kazernestraat 98, Den Haag.

Vanuit het atelier (Den Haag) bied ik een professionele huurkoop regeling voor bedrijven en particulieren. Het huren met kooptegoed van een kunstwerk uit de collectie is al mogelijk vanaf 15,- per maand.  Het huurbedrag is een kooptegoed. Je eigen kunstcollectie groeit zo ongemerkt!

Ruimte, 120 x 100 cm
Acryl en olie op doek

Wij zijn blij met het kunstwerk Ruimte. De kleuren passen mooi in ons nieuwe interieur. Het abstracte ontwerp spreekt ons aan, je kunt er naar blijven kijken en steeds nieuwe dingen in zien.

We hebben gekozen voor huurkoop vanwege de mogelijkheid om van kunstwerk te wisselen. Maar dat bleek niet nodig want we zijn er tevreden over.

Krista en Marcel Langeland

Silodam, 160 x 110 cm
Acryl en olie op doek

Twee van onze schilderijen van Daniëlle zijn aan havens gerelateerd. Ze zijn vol spanning en er is altijd iets anders in te zien. Wij vinden ze prachtig. Daarbij staan ze goed in ons interieur.

Het andere schilderij is vol oranje sfeer. Om vrolijk van te worden.

Irene en Bert Stienstra