Draaiboek (en spel!) Paradijsvogel, wil je iets zachter zingen?

Het leukste en langste draaiboek voor iedereen die zichzelf weleens vast denkt. Dat gebeurt vanzelf. We worden opgeslokt door de waan van de dag, we vallen terug op ingesleten routines en tijd is onze vijand. Dit bijzondere draaiboek biedt je inspiratie én een oplossing!

Dit bijzondere draaiboek is meer dan 2,5 meter lang!
Aan de voorkant een prachtig vormgegeven verhaal over een paradijsvogeltje dat langzaam maar zeker haar kleur verliest. Inspiratie voor jou, om ook in je werk zo authentiek mogelijk te blijven en te kiezen voor speelsheid en plezier. Dit verhaal is ook een mooie inleiding voor jullie sessies, om deelnemers weer even wakker te schudden.

Aan de achterkant een praktisch spel om jullie creatieve denkvermogen weer aan te wakkeren. Zo kun je áltijd kiezen voor creativiteit. Iedere dag opnieuw. Ligt er een vraagstuk op tafel waar jullie creatief mee aan de slag willen gaan? Pak dan dit spel erbij. Dobbel, of kies een cijfer en gebruik de bijbehorende oefening om tot verrassende resultaten te komen.

Verhaal en oefeningen: Rachel Levi

Handgeschilderde illustraties: Daniëlle Davidson

Samen creëerden Rachel en Daniëlle een beeldverhaal over een paradijsvogel die haar kleur verloor. Tijdens Chaos in de Orde werd dit beeldverhaal live verteld en geschilderd. Na alle enthousiaste reacties op de performance, besloten ze het verhaal vast te leggen.

 

SKU: 12345 Categories: ,

Draaiboek (en spel!) Paradijsvogel, wil je iets zachter zingen?

16.75

46 in stock

SKU: 12345 Categories: ,