Tekenen en Schilderen gevorderden donderdagavond, enkel inschrijven na contact.

Tijd: 19:00 – 21:30
Locatie: Kazernestraat 98A

Wekelijks wordt er op de donderdagavonden getekend en geschilderd met een zeer betrokken en gemotiveerde groep in de studio. Ze werken deels zelfstandig en maken hun eigen werk.

Dit zie ik als een speelruimte, de mogelijkheid tot samen dingen uitproberen. Het is verassend en leuk steeds weer te zien wat er ontstaat, vaak mooie werken. We gaan vaak het experiment aan en benaderen het tekenen en schilderen van verschillende kanten. Het plezier van het schilderen zit in het proces van ontdekken en creëren.

Waar kijken we naar en wat zien we nu echt? Naast dat je veel aangereikt krijgt en uitgedaagd wordt krijg je alle vrijheid zelf te associëren en binnen deze kaders je eigen beeldtaal te ontwikkelen. Het maakt niet uit je nou al jaren bezig bent of net begint, met steeds verschillende aandachtspunten kan je altijd stappen zetten. We gaan werken met verschillende teken en schilder materialen, zoals houtskool potloden, krijtsoorten, pen en inkt of penseel, inkt of verf komen aan bod. Vooral krijg je inzicht in alle keuzes die je kan maken.

Wat neem je mee:

  • Een open geest en zin om te experimenteren
  • Oude kleding die vies mag worden.

Voor Wie:

  • Gevorderden die hun vaardigheden willen uitbreiden en verdiepen.

Inschrijving en Kosten:

  • Kosten: 350 euro (inclusief materialen)
  • Inschrijving:  klik op de link die je hiernaast ziet.

Het plezier van schilderen zit in het proces van ontdekken en creëren. Meld je aan en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Let op: Voor de donderdagavonden kan je je enkel inschrijven nadat we hierover contact hebben gehad. Soms komt er wel een plek vrij. Wil je meedoen, neem dan contact op.

* het kan zijn dat er een paar lessen naar voren geschoven worden door events die gepland worden. Dit gaat in overleg.

Category:

Tekenen en Schilderen gevorderden donderdagavond, enkel inschrijven na contact.

350.00

Tijd: 19:00 – 21:30
Locatie: Kazernestraat 98A

Let op: De donderdagavond-lessen zitten momenteel vol. Soms komt er wel een plek vrij. Wil je meedoen, neem dan contact op.

9 in stock

Category: